AÑO DALÍ 2004

Programa de exposiciones de Año Dalí 2004

Dalí en el Park Güell

Dossier de prensa


LINKS DALINIANOS
HAZTE SOCIO
Hazte socio, recibe nueva información regularmente y recoge tu regalo de bienvenida

AÑO DALÍ 2004

Artículo de Información

Reis de l'Orient dalinians

El proper 5 de gener al vespre, els tres Reis de l’Orient es passejaran per totes les poblacions de Catalunya per tal de veure als seus súbdits més menuts i per portar la felicitat a tots els nens i nenes del Principat.

La jornada promet ser d’allò més profitosa per a tots plegats i des de tots els punts geogràfics s’espera aquesta arribada. Tanmateix, a Figueres conscients de la transcendència de l’esdeveniment no volen que passi de llarg aquesta desfilada reial sense que les connotacions dalinianes hi siguin presents en aquesta cavalcada. Potser per això, s’ha decidit que els aires dalinians acompanyaran la tradicional cavalcada de Reis al seu pas per Figueres i que Televisió de Catalunya sigui el testimoni d’excepció retransmetent-ho en directe per a tots els espectadors de Catalunya.

Aquesta, serà una iniciativa més als actes en commemoració del centenari del naixement de Salvador Dalí, com d’altres que han anat apareixent al llarg dels darrers mesos. Amb tot, encara no se sap del cert com serà aquesta cavalcada tot i que, si és retransmesa en directe per TV3 de ben segur que l’Ajuntament de Figueres procurarà que la seva vistositat sigui superior a la que anualment es fa en aquesta ciutat.

En més d’una ocasió hem dit que l’any Dalí sortiria dels cànons estrictes que l’art imposa i que s’estendria a tota la població. En aquest cas seran els Reis de l’Orient els que retran homenatge al genial pintor i els receptors seran els més petits de la colla que, a hores d’ara, no se sap si ho entendran prou o amb la visió dels reis mags saludant i llençant caramels a tothom serà suficient per omplir-los amb la mirada radiant que cada cinc de gener els nens figuerencs, i els de tot Catalunya, tenen fixa en aquells senyors que els porten regals la nit més màgica de l'any.

ALFONS PUIG
Ciberdiari
Jueves, 18 Diciembre 2003top Últimas noticias Homepage